De inhoud

Stapp biedt lessenseries aan over verschillende thema's: cyberpesten, games, intieme media, reclame, films en nieuwswijsheid. Er is ook voor elke klas een introductieles op de Mediacirkel, waarop de lessen zijn gebaseerd. In elke les staat een aantal waarden centraal. Bij aanschaf van de leerlijn ontvangt de school per thema lessen voor verschillende klassen. Elke les bestaat uit een duidelijke leskaart met instructie voor de leraar, inclusief powerpoint, bijlagen en werkbladen.

Kennismaken met Stapp? Download een gratis proefpakket.
Stapp aanschaffen? Registreer uw school.

Bij Stapp hoort een introductiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst wordt de achtergrond en werkwijze van Stapp toegelicht en krijgen leraren handvatten aangereikt om de lessen in de praktijk te kunnen geven. De introductiebijeenkomst wordt separaat aangeboden. We adviseren om deze bijeenkomst voorafgaand aan het starten met Stapp in te plannen.

Informatie over de aanschaf en kosten van Stapp, kunt u hier vinden.

Het onderwijstijdschrift DRS Magazine maakte een reportage van een Stapp-les in het primair onderwijs. Lees dit enthousiaste praktijkverhaal hier!

Verschillende lesniveaus
Stapp biedt lessen voor groep 1/2, groep 3/4, groep 5/6, groep 7/8 van het primair onderwijs, en klas 1/2 en de bovenbouw van het voortgezet onderwijs. De lessen voor het voortgezet onderwijs zijn gedifferentieerd in VMBO GT, VMBO BK en HAVO/VWO. Er zijn ook lessen voor het praktijkonderwijs (PrO) en speciaal (voorgezet) onderwijs.

Vragen? Advies nodig?

W. (Wim) van den Bosch
onderwijsadviseur
Contact
stapp is onderdeel van:

Contact

Vragen? Neem contact op.